De fles

Een wijnfles, lijkt simpel maar is dat echt niet . ik heb gekozen om de fles achteraan te belichten met LED licht(handig en veelzijdige toepassingen). De uitlichting viel echt niet mee . Hierna heb ik nog een opname gedaan met de belichting onderaan de fles, terug met LED licht onder de fles gezet op een verhoogde glasplaat . Verder eindafwerking gedaan met LR en Photoshop en ook een filter in Topas toegepast om het effect van een matte gestructureerde glasplaat weer te geven.

met blauwfilter bewerking
onderaan belicht
met glasplaatfilter
deze opname is de originele zonder bewerking

Auteur: mielke

amateurfotografie, een hobby. geboren op 31 mei 1952 te gent en 30 jaar met fotografie bezig. alle vormen van fotografie hebben mijn interesse met nu een voorkeur van macro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *